actuele Soemo
Music • News • Television
Voor nieuwsgierige kijkers en wandelaars die soms niet alles begrijpen, of juist wel... Of je nu op sociale media kijkt, door de straten van de stad loopt, of het land verkent, wij zijn overal te vinden. Kijk mee op het scherm!

Wij zijn van Rotterdam.
Interested? Want to learn more about the community?
Suriname gaat achteruit mevrouw

Het is verkiezingstijd. Hopelijk worden Surinamers slimmer

00:03:19
Interested? Want to learn more about the community?
What else you may like…
Videos
Posts
Nieuwe Regels Tegen Misbruik van Rechtszaken (Anti-SLAPPs)

De nieuwe regels tegen misbruik van rechtszaken tegen publieke participatie (anti-SLAPPs) treden in mei 2024 in werking. Deze regels zijn bedoeld om journalisten en activisten te beschermen tegen juridische intimidatie, wat indirect helpt bij de bestrijding van desinformatie. Door het misbruik van rechtszaken te beperken, kunnen journalisten en activisten vrijer rapporteren over kwesties van openbaar belang zonder angst voor juridische repercussies.

De AI Act, die in augustus 2024 in werking treedt, bevat bepalingen om de verspreiding van desinformatie door middel van AI te beperken. Deze wetgeving is bedoeld om de transparantie en verantwoordelijkheid van AI-systemen te vergroten, vooral wanneer deze worden gebruikt om informatie te verspreiden.

00:05:03
Papa, kon esi baka

00:04:16
AIPAC geen joodse organisatie?

De American Israel Public Affairs Committee (AIPAC) is een invloedrijke lobbygroep die zich inzet voor het bevorderen van de relatie tussen de Verenigde Staten en Israël. AIPAC werd opgericht in 1951 en heeft sindsdien een belangrijke rol gespeeld in het waarborgen van Amerikaanse steun aan Israël. De organisatie beschrijft zichzelf als een bipartijdige pro-Israël lobby en omvat leden van zowel Joodse als niet-Joodse achtergrond.

Hoewel AIPAC vaak wordt gezien als een Joodse organisatie vanwege haar sterke banden met Israël, is het belangrijk op te merken dat de leden en supporters van AIPAC afkomstig zijn uit diverse achtergronden en politieke stromingen. De organisatie streeft ernaar om een breed scala aan Amerikaanse steun voor Israël te mobiliseren, ongeacht religieuze of politieke affiliatie.

00:05:16
We verloren

Nu pas is de stress verwerkt…

Kijk nou, wat gaaf

Nog geen jaar online en dit is wat ze kunnen…

Het had dubbel feest kunnen zijn

Een feest- en herdenkingsdag die ontaarde tot een politiek gemeen door kinderachtigheid van stumperige politici...

See More
Available on mobile and TV devices
google store google store app store app store
google store google store app tv store app tv store amazon store amazon store roku store roku store
Powered by Locals