actuele Soemo
Music • News • Television
Nieuwskijkers die zien en soms niet begrijpen, of wel...
Interested? Want to learn more about the community?
Rotterdamse Doelen Studio Verlicht met Poëzie en Muziek tijdens FLOWETRY Avond

Rotterdam – De Doelen Studio, bekend om zijn intieme sfeer en eclectische programmering, was afgelopen zaterdagavond het toneel van een bijzonder evenement dat de harten van poëzie- en muziekliefhebbers sneller deed kloppen. Het FLOWETRY evenement, een samenwerking met productiehuis FLOW, bracht een avond vol spoken word, muziek en kunst.

De avond begon om 22:00 uur en bood gratis toegang aan iedereen die getuige wilde zijn van de magie van woordkunst. Het programma beloofde een mix van gevestigde namen en opkomend talent, die hun verhalen en gedichten deelden in zowel het Nederlands als het Engels, en soms zelfs in andere talen, waarmee de diversiteit van de stad Rotterdam werd gevierd.

Een van de hoogtepunten van de avond was het optreden van Pricilla Motman, beter bekend als @inspire.with.selah op Instagram. Deze veelzijdige artiest, met wortels in Amsterdam en een sterke connectie met Rotterdam, bracht een reeks motivationals en raps, begeleid door haar eigen beats. Motman, die bekend staat om haar krachtige en inspirerende optredens, wist het publiek te betoveren met haar woorden en ritmes.

De Doelen Studio, gelegen aan het levendige Schouwburgplein, is een plek waar overdag koffie wordt gedronken en ’s avonds culturele evenementen plaatsvinden. Met een capaciteit die kleiner is dan de andere zalen van De Doelen, biedt de studio een unieke, intieme ervaring voor zowel artiesten als publiek.

00:04:40
Interested? Want to learn more about the community?
What else you may like…
Videos
Posts
Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap opent nieuwe locatie “Ziel” in Rotterdam West

Rotterdam, Nederland – Gisteren werd de gloednieuwe locatie “Ziel” van Stichting De Veerkrachtige Gemeenschapfeestelijk geopend in de Jan Kobellstraat 62A. De sfeer was warm, familiaal en doordrenkt van positieve energie. Bezoekers voelden zich meteen welkom en veilig in deze inspirerende omgeving.

Wat is Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap?

Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap is een organisatie die zich inzet voor sociaal welzijn en het doorbreken van gewelddadige opvoedingspatronen. Ze organiseren sociale projecten voor ouders en bewoners die openstaan voor verandering en veerkracht willen bevorderen. De stichting heeft haar hoofdkantoor aan de Rosener Manzstraat 57 in Rotterdam.

00:06:29
Dojo Hoshi Niwa

Een lange weg begint met de eerste stap, en die eerste stap is het gunnen van de ander. Aan iets bouwen dat je kunt nalaten voor de volgende generaties… Blijf op de hoogte.

00:03:46
Naar Den Haag voor een stukje vleesworst

Islamitische Slagerij S. Kallan in Den Haag heeft een rijke geschiedenis die meer dan 42 jaar geleden begon. Deze authentieke slagerij opende haar deuren en verwelkomde klanten met de verkoop van overheerlijke Surinaamse vleesworst. Sindsdien heeft Slagerij S. Kallan haar assortiment flink uitgebreid, met nu wel meer dan 30 soorten worsten.

Deze halal-slagerij staat bekend om haar ambachtelijke aanpak. Alle producten worden volgens origineel receptuur gemaakt, zonder gebruik van conserveringsmiddelen. Naast de beroemde vleesworst biedt S. Kallan ook andere smakelijke vleesproducten aan, zoals frikandellen, hamburgers, en gehaktballen.

Om het gemak voor klanten te vergroten, heeft de dochter van S. Kallan het initiatief genomen om specifieke producten online aan te bieden via CLICK & COLLECT. Hierdoor kunnen klanten eenvoudig hun bestelling plaatsen en betalen op de website. Vervolgens wordt de bestelling klaargelegd op de ophaallocatie aan de Teijlerstraat 2 in Den Haag. Voor wie bekend is ...

00:05:33
Kijk nou, wat gaaf

Nog geen jaar online en dit is wat ze kunnen…

Het had dubbel feest kunnen zijn

Een feest- en herdenkingsdag die ontaarde tot een politiek gemeen door kinderachtigheid van stumperige politici...

Feyenoord

Waar je voor leeft

post photo preview
See More
Available on mobile and TV devices
google store google store app store app store
google store google store app tv store app tv store amazon store amazon store roku store roku store
Powered by Locals