actuele Soemo
Music • News • Television
Voor nieuwsgierige kijkers en wandelaars die soms niet alles begrijpen, of juist wel... Of je nu op sociale media kijkt, door de straten van de stad loopt, of het land verkent, wij zijn overal te vinden. Kijk mee op het scherm!

Wij zijn van Rotterdam.
Interested? Want to learn more about the community?
Candace Owens haalt uit naar de Amerikaanse tirannie op Nord Stream 2

Candace Owens, een bekende Amerikaanse conservatieve politiek commentator en presentator, heeft een krachtige toespraak gehouden waarin ze de Amerikaanse tirannie op de Nord Stream 2 pijpleiding aan de kaak stelde. Volgens haar probeert Amerika de Duitse economie te vernietigen door het project te dwarsbomen, dat aardgas van Rusland naar Duitsland zou vervoeren.

Ze zei dat Duitsland hierdoor afhankelijk wordt van duurdere en minder betrouwbare energiebronnen, zoals LNG uit Amerika. Ze ontmaskerde de Amerikaanse regering als een “economische terrorist” tegen Duitsland en Europa, en zei dat Duitsland zich moet bevrijden van de Amerikaanse onderdrukking en zijn eigen belangen moet verdedigen.

Ze noemde de Amerikaanse sancties “illegaal, immoreel en hypocriet”, en zei dat ze in strijd zijn met het internationaal recht en de soevereiniteit van de betrokken landen. Ze wees er ook op dat Amerika zelf de grootste importeur van Russisch gas is, en dat het geen recht heeft om anderen te dicteren wat ze moeten doen.

Ze beschuldigde ook de westerse media van het verspreiden van leugens en propaganda over Rusland en Poetin, en zei dat Rusland niet de vijand is, maar een bondgenoot voor Europa. Ze prees de Russische president voor zijn leiderschap en visie, en zei dat hij een “held van het volk” is. Ze haalde ook uit naar de NAVO, de EU en de “globalistische elite”, die volgens haar de Europese cultuur en identiteit bedreigen.

00:04:57
Interested? Want to learn more about the community?
What else you may like…
Videos
Posts
Kan je het nog volgen?

Wie er ook wint, de slachting kan verder. Nasty

00:06:19
Blamage voor Amerika

Die man heeft een massamoord op zijn naam en hij krijgt een daverend applaus in het federale parlement…

00:04:49
Phoenix City Retalitators

Hier vierde de band haar 10-jarig bestaan met Ian voor op…

00:04:40
We verloren

Nu pas is de stress verwerkt…

Kijk nou, wat gaaf

Nog geen jaar online en dit is wat ze kunnen…

Het had dubbel feest kunnen zijn

Een feest- en herdenkingsdag die ontaarde tot een politiek gemeen door kinderachtigheid van stumperige politici...

See More
Available on mobile and TV devices
google store google store app store app store
google store google store app tv store app tv store amazon store amazon store roku store roku store
Powered by Locals