actuele Soemo
Music • News • Television
Nieuwskijkers die zien en soms niet begrijpen, of wel...
Interested? Want to learn more about the community?
Candace Owens haalt uit naar de Amerikaanse tirannie op Nord Stream 2

Candace Owens, een bekende Amerikaanse conservatieve politiek commentator en presentator, heeft een krachtige toespraak gehouden waarin ze de Amerikaanse tirannie op de Nord Stream 2 pijpleiding aan de kaak stelde. Volgens haar probeert Amerika de Duitse economie te vernietigen door het project te dwarsbomen, dat aardgas van Rusland naar Duitsland zou vervoeren.

Ze zei dat Duitsland hierdoor afhankelijk wordt van duurdere en minder betrouwbare energiebronnen, zoals LNG uit Amerika. Ze ontmaskerde de Amerikaanse regering als een “economische terrorist” tegen Duitsland en Europa, en zei dat Duitsland zich moet bevrijden van de Amerikaanse onderdrukking en zijn eigen belangen moet verdedigen.

Ze noemde de Amerikaanse sancties “illegaal, immoreel en hypocriet”, en zei dat ze in strijd zijn met het internationaal recht en de soevereiniteit van de betrokken landen. Ze wees er ook op dat Amerika zelf de grootste importeur van Russisch gas is, en dat het geen recht heeft om anderen te dicteren wat ze moeten doen.

Ze beschuldigde ook de westerse media van het verspreiden van leugens en propaganda over Rusland en Poetin, en zei dat Rusland niet de vijand is, maar een bondgenoot voor Europa. Ze prees de Russische president voor zijn leiderschap en visie, en zei dat hij een “held van het volk” is. Ze haalde ook uit naar de NAVO, de EU en de “globalistische elite”, die volgens haar de Europese cultuur en identiteit bedreigen.

00:04:57
Interested? Want to learn more about the community?
What else you may like…
Videos
Posts
Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap opent nieuwe locatie “Ziel” in Rotterdam West

Rotterdam, Nederland – Gisteren werd de gloednieuwe locatie “Ziel” van Stichting De Veerkrachtige Gemeenschapfeestelijk geopend in de Jan Kobellstraat 62A. De sfeer was warm, familiaal en doordrenkt van positieve energie. Bezoekers voelden zich meteen welkom en veilig in deze inspirerende omgeving.

Wat is Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap?

Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap is een organisatie die zich inzet voor sociaal welzijn en het doorbreken van gewelddadige opvoedingspatronen. Ze organiseren sociale projecten voor ouders en bewoners die openstaan voor verandering en veerkracht willen bevorderen. De stichting heeft haar hoofdkantoor aan de Rosener Manzstraat 57 in Rotterdam.

00:06:29
Dojo Hoshi Niwa

Een lange weg begint met de eerste stap, en die eerste stap is het gunnen van de ander. Aan iets bouwen dat je kunt nalaten voor de volgende generaties… Blijf op de hoogte.

00:03:46
Naar Den Haag voor een stukje vleesworst

Islamitische Slagerij S. Kallan in Den Haag heeft een rijke geschiedenis die meer dan 42 jaar geleden begon. Deze authentieke slagerij opende haar deuren en verwelkomde klanten met de verkoop van overheerlijke Surinaamse vleesworst. Sindsdien heeft Slagerij S. Kallan haar assortiment flink uitgebreid, met nu wel meer dan 30 soorten worsten.

Deze halal-slagerij staat bekend om haar ambachtelijke aanpak. Alle producten worden volgens origineel receptuur gemaakt, zonder gebruik van conserveringsmiddelen. Naast de beroemde vleesworst biedt S. Kallan ook andere smakelijke vleesproducten aan, zoals frikandellen, hamburgers, en gehaktballen.

Om het gemak voor klanten te vergroten, heeft de dochter van S. Kallan het initiatief genomen om specifieke producten online aan te bieden via CLICK & COLLECT. Hierdoor kunnen klanten eenvoudig hun bestelling plaatsen en betalen op de website. Vervolgens wordt de bestelling klaargelegd op de ophaallocatie aan de Teijlerstraat 2 in Den Haag. Voor wie bekend is ...

00:05:33
Kijk nou, wat gaaf

Nog geen jaar online en dit is wat ze kunnen…

Het had dubbel feest kunnen zijn

Een feest- en herdenkingsdag die ontaarde tot een politiek gemeen door kinderachtigheid van stumperige politici...

Feyenoord

Waar je voor leeft

post photo preview
See More
Available on mobile and TV devices
google store google store app store app store
google store google store app tv store app tv store amazon store amazon store roku store roku store
Powered by Locals