actuele Soemo
Music • News • Television
Nieuwskijkers die zien en soms niet begrijpen, of wel...
Interested? Want to learn more about the community?
Het chippen van mensen: een trend of een taboe?

Het inbrengen van een kleine elektronische chip onder de huid, die verschillende soorten informatie kan bevatten of overdragen, wordt steeds populairder bij sommige mensen. Maar wat zijn de voordelen en de nadelen van deze technologie? En hoe reageert de samenleving erop?

Sommige mensen kiezen ervoor om zichzelf te laten chippen om praktische redenen, zoals het makkelijker maken van betalingen, identificatie of toegang tot gebouwen. Anderen doen het uit nieuwsgierigheid, experiment of zelfexpressie. Er zijn ook mensen die zich zorgen maken over de mogelijke nadelen of risico’s van het chippen van mensen, zoals privacy, veiligheid, ethiek of religie.

Een van de meest bekende voorstanders van het chippen van mensen is Elon Musk, de oprichter van Tesla en SpaceX. Hij heeft met zijn bedrijf Neuralink al een chip geïmplanteerd bij een menselijke patiënt, met als doel om het brein te koppelen aan computers en kunstmatige intelligentie. Volgens Musk is de implantatie een succes en zijn de eersteklas resultaten veelbelovend. Hij zegt dat de chip kan helpen om ziektes te genezen, vaardigheden te verbeteren en de mensheid voor te bereiden op de toekomst. Duizenden mensen hebben zich al aangemeld als proefpersoon om een hersenchip van Neuralink te laten implanteren.

Maar niet iedereen is enthousiast over het chippen van mensen. Een van de meest felle tegenstanders is Robert Jensen, de presentator van de Jensen Show. Hij noemt het chippen van mensen een gevaarlijk plan van de elite om de mensheid te controleren en te manipuleren. Hij waarschuwt dat de chip onze gedachten kan lezen, onze emoties kan beïnvloeden en onze vrijheid kan afnemen. Hij roept zijn kijkers op om zich te verzetten tegen het chippen van mensen en om zich niet te laten misleiden door de propaganda van Musk en andere globalisten.

Het chippen van mensen is dus een interessant en controversieel onderwerp, dat veel vragen en discussies oproept. Wat vind jij ervan? Zou jij jezelf laten chippen? Waarom wel of niet? Laat het ons weten in de reacties!

00:10:16
Interested? Want to learn more about the community?
What else you may like…
Videos
Posts
Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap opent nieuwe locatie “Ziel” in Rotterdam West

Rotterdam, Nederland – Gisteren werd de gloednieuwe locatie “Ziel” van Stichting De Veerkrachtige Gemeenschapfeestelijk geopend in de Jan Kobellstraat 62A. De sfeer was warm, familiaal en doordrenkt van positieve energie. Bezoekers voelden zich meteen welkom en veilig in deze inspirerende omgeving.

Wat is Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap?

Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap is een organisatie die zich inzet voor sociaal welzijn en het doorbreken van gewelddadige opvoedingspatronen. Ze organiseren sociale projecten voor ouders en bewoners die openstaan voor verandering en veerkracht willen bevorderen. De stichting heeft haar hoofdkantoor aan de Rosener Manzstraat 57 in Rotterdam.

00:06:29
Dojo Hoshi Niwa

Een lange weg begint met de eerste stap, en die eerste stap is het gunnen van de ander. Aan iets bouwen dat je kunt nalaten voor de volgende generaties… Blijf op de hoogte.

00:03:46
Naar Den Haag voor een stukje vleesworst

Islamitische Slagerij S. Kallan in Den Haag heeft een rijke geschiedenis die meer dan 42 jaar geleden begon. Deze authentieke slagerij opende haar deuren en verwelkomde klanten met de verkoop van overheerlijke Surinaamse vleesworst. Sindsdien heeft Slagerij S. Kallan haar assortiment flink uitgebreid, met nu wel meer dan 30 soorten worsten.

Deze halal-slagerij staat bekend om haar ambachtelijke aanpak. Alle producten worden volgens origineel receptuur gemaakt, zonder gebruik van conserveringsmiddelen. Naast de beroemde vleesworst biedt S. Kallan ook andere smakelijke vleesproducten aan, zoals frikandellen, hamburgers, en gehaktballen.

Om het gemak voor klanten te vergroten, heeft de dochter van S. Kallan het initiatief genomen om specifieke producten online aan te bieden via CLICK & COLLECT. Hierdoor kunnen klanten eenvoudig hun bestelling plaatsen en betalen op de website. Vervolgens wordt de bestelling klaargelegd op de ophaallocatie aan de Teijlerstraat 2 in Den Haag. Voor wie bekend is ...

00:05:33
Kijk nou, wat gaaf

Nog geen jaar online en dit is wat ze kunnen…

Het had dubbel feest kunnen zijn

Een feest- en herdenkingsdag die ontaarde tot een politiek gemeen door kinderachtigheid van stumperige politici...

Feyenoord

Waar je voor leeft

post photo preview
See More
Available on mobile and TV devices
google store google store app store app store
google store google store app tv store app tv store amazon store amazon store roku store roku store
Powered by Locals