actuele Soemo
Music • News • Television
Nieuwskijkers die zien en soms niet begrijpen, of wel...
Interested? Want to learn more about the community?
Nieuwsbericht: De Media en Haar Rol in de Samenleving

Recente uitspraken van Soemo op Rumble.com werpen licht op de evolutie van de mediabranche en haar relatie met het publiek en de overheid. Soemo benadrukt dat de media oorspronkelijk de taak had om het publiek te informeren en de regering namens het volk te controleren. Deze idealen zijn ontstaan uit de intense strijd tijdens de Tweede Wereldoorlog, waar velen hun leven gaven voor deze principes.

Echter, volgens Soemo is de rol van de media vandaag de dag veranderd. In plaats van het dienen van het volk, lijkt de media nu voornamelijk namens de overheid te handelen, zonder rekening te houden met het belang van de gewone burger. Deze verschuiving wordt door sommigen vergeleken met een ‘applausmachine’, zoals eerder betoogd door Gideon van Meijeren. Soemo gaat zelfs zo ver om te stellen dat de media nu fungeert als een soort “flying monkey” namens de overheid, waarbij narcistische trekjes worden ingezet als methode om beleid te implementeren.

Deze kritiek werpt belangrijke vragen op over de integriteit en onafhankelijkheid van de media in de moderne samenleving en benadrukt het belang van een kritische en onpartijdige benadering van nieuwsverslaggeving.

00:03:03
Interested? Want to learn more about the community?
What else you may like…
Videos
Posts
Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap opent nieuwe locatie “Ziel” in Rotterdam West

Rotterdam, Nederland – Gisteren werd de gloednieuwe locatie “Ziel” van Stichting De Veerkrachtige Gemeenschapfeestelijk geopend in de Jan Kobellstraat 62A. De sfeer was warm, familiaal en doordrenkt van positieve energie. Bezoekers voelden zich meteen welkom en veilig in deze inspirerende omgeving.

Wat is Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap?

Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap is een organisatie die zich inzet voor sociaal welzijn en het doorbreken van gewelddadige opvoedingspatronen. Ze organiseren sociale projecten voor ouders en bewoners die openstaan voor verandering en veerkracht willen bevorderen. De stichting heeft haar hoofdkantoor aan de Rosener Manzstraat 57 in Rotterdam.

00:06:29
Dojo Hoshi Niwa

Een lange weg begint met de eerste stap, en die eerste stap is het gunnen van de ander. Aan iets bouwen dat je kunt nalaten voor de volgende generaties… Blijf op de hoogte.

00:03:46
Naar Den Haag voor een stukje vleesworst

Islamitische Slagerij S. Kallan in Den Haag heeft een rijke geschiedenis die meer dan 42 jaar geleden begon. Deze authentieke slagerij opende haar deuren en verwelkomde klanten met de verkoop van overheerlijke Surinaamse vleesworst. Sindsdien heeft Slagerij S. Kallan haar assortiment flink uitgebreid, met nu wel meer dan 30 soorten worsten.

Deze halal-slagerij staat bekend om haar ambachtelijke aanpak. Alle producten worden volgens origineel receptuur gemaakt, zonder gebruik van conserveringsmiddelen. Naast de beroemde vleesworst biedt S. Kallan ook andere smakelijke vleesproducten aan, zoals frikandellen, hamburgers, en gehaktballen.

Om het gemak voor klanten te vergroten, heeft de dochter van S. Kallan het initiatief genomen om specifieke producten online aan te bieden via CLICK & COLLECT. Hierdoor kunnen klanten eenvoudig hun bestelling plaatsen en betalen op de website. Vervolgens wordt de bestelling klaargelegd op de ophaallocatie aan de Teijlerstraat 2 in Den Haag. Voor wie bekend is ...

00:05:33
Kijk nou, wat gaaf

Nog geen jaar online en dit is wat ze kunnen…

Het had dubbel feest kunnen zijn

Een feest- en herdenkingsdag die ontaarde tot een politiek gemeen door kinderachtigheid van stumperige politici...

Feyenoord

Waar je voor leeft

post photo preview
See More
Available on mobile and TV devices
google store google store app store app store
google store google store app tv store app tv store amazon store amazon store roku store roku store
Powered by Locals