actuele Soemo
Music • News • Television
Nieuwskijkers die zien en soms niet begrijpen, of wel...
Interested? Want to learn more about the community?
Israël o Israël

Geopolitiek is een ingewikkelde discipline die de invloed van geografie, politiek en geschiedenis op internationale zaken bestudeert. Een voorbeeld van geopolitiek is de situatie in Israël, omdat het in een van de meest politiek geladen regio’s ter wereld ligt.

ISRAËL: GEOPOLITIEKE UITDAGINGEN IN HET MIDDEN-OOSTEN

De geopolitieke positie van Israël wordt beïnvloed door waar het gelegen is, de geschiedenis en de politieke omstandigheden. Israël ligt naast meerdere landen en heeft daardoor te maken met historische conflicten en politieke rivaliteit. Dit zorgt voor een ingewikkeld geopolitiek landschap.
Recente gebeurtenissen laten zien dat Israël nog steeds te maken heeft met grote problemen op het gebied van politiek en territorium. De toenemende spanningen over land, veiligheid en relaties met andere landen zijn nog steeds een zorg in het gebied.

GEOPOLITIEKE ANALYSE: VERDIEPEN IN DE DYNAMIEK VAN ISRAËL

De geopolitieke analyse van Israël laat zien hoe geografie, geschiedenis en politiek invloed hebben op de internationale betrekkingen van het land. Hierbij spelen complexe relaties met buurlanden, geopolitieke allianties en de invloed van internationale betrekkingen en strategische belangen een grote rol.
Als een belangrijk punt van internationale belangen is de situatie van Israël onderwerp van veel onderzoek en aandacht over de hele wereld.

00:04:36
Interested? Want to learn more about the community?
What else you may like…
Videos
Posts
Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap opent nieuwe locatie “Ziel” in Rotterdam West

Rotterdam, Nederland – Gisteren werd de gloednieuwe locatie “Ziel” van Stichting De Veerkrachtige Gemeenschapfeestelijk geopend in de Jan Kobellstraat 62A. De sfeer was warm, familiaal en doordrenkt van positieve energie. Bezoekers voelden zich meteen welkom en veilig in deze inspirerende omgeving.

Wat is Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap?

Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap is een organisatie die zich inzet voor sociaal welzijn en het doorbreken van gewelddadige opvoedingspatronen. Ze organiseren sociale projecten voor ouders en bewoners die openstaan voor verandering en veerkracht willen bevorderen. De stichting heeft haar hoofdkantoor aan de Rosener Manzstraat 57 in Rotterdam.

00:06:29
Dojo Hoshi Niwa

Een lange weg begint met de eerste stap, en die eerste stap is het gunnen van de ander. Aan iets bouwen dat je kunt nalaten voor de volgende generaties… Blijf op de hoogte.

00:03:46
Naar Den Haag voor een stukje vleesworst

Islamitische Slagerij S. Kallan in Den Haag heeft een rijke geschiedenis die meer dan 42 jaar geleden begon. Deze authentieke slagerij opende haar deuren en verwelkomde klanten met de verkoop van overheerlijke Surinaamse vleesworst. Sindsdien heeft Slagerij S. Kallan haar assortiment flink uitgebreid, met nu wel meer dan 30 soorten worsten.

Deze halal-slagerij staat bekend om haar ambachtelijke aanpak. Alle producten worden volgens origineel receptuur gemaakt, zonder gebruik van conserveringsmiddelen. Naast de beroemde vleesworst biedt S. Kallan ook andere smakelijke vleesproducten aan, zoals frikandellen, hamburgers, en gehaktballen.

Om het gemak voor klanten te vergroten, heeft de dochter van S. Kallan het initiatief genomen om specifieke producten online aan te bieden via CLICK & COLLECT. Hierdoor kunnen klanten eenvoudig hun bestelling plaatsen en betalen op de website. Vervolgens wordt de bestelling klaargelegd op de ophaallocatie aan de Teijlerstraat 2 in Den Haag. Voor wie bekend is ...

00:05:33
Kijk nou, wat gaaf

Nog geen jaar online en dit is wat ze kunnen…

Het had dubbel feest kunnen zijn

Een feest- en herdenkingsdag die ontaarde tot een politiek gemeen door kinderachtigheid van stumperige politici...

Feyenoord

Waar je voor leeft

post photo preview
See More
Available on mobile and TV devices
google store google store app store app store
google store google store app tv store app tv store amazon store amazon store roku store roku store
Powered by Locals