actuele Soemo
Music • News • Television
Nieuwskijkers die zien en soms niet begrijpen, of wel...
Interested? Want to learn more about the community?
Zwitserland, het land van het WEF

Zwitserland, het charmante Alpenland in het hart van Europa, staat bekend om zijn adembenemende landschappen en culturele diversiteit. Met vier officiële talen – Duits, Frans, Italiaans en Reto-Romaans – is het een smeltkroes van tradities en identiteiten.

Echter, het is vooral de unieke positie van Zwitserland in de internationale wereld die de aandacht trekt. Als neutraal land heeft Zwitserland een lange geschiedenis van het vermijden van betrokkenheid bij internationale conflicten, terwijl het toch fungeert als een belangrijk financieel centrum en gastheer voor tal van internationale organisaties.

Zwitserland heeft een prominente rol gespeeld in de geopolitiek als bemiddelaar in verschillende internationale conflicten, en fungeert als voorbeeld voor diplomatie en vredesbevordering. Met zijn inzet voor humanitaire waarden en neutraliteit blijft Zwitserland een opvallende speler op het wereldtoneel.

Of het nu gaat om zijn weelderige landschappen, culturele mix of diplomatieke inspanningen, Zwitserland blijft een intrigerend en invloedrijk land in de internationale arena.

00:05:04
Interested? Want to learn more about the community?
What else you may like…
Videos
Posts
Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap opent nieuwe locatie “Ziel” in Rotterdam West

Rotterdam, Nederland – Gisteren werd de gloednieuwe locatie “Ziel” van Stichting De Veerkrachtige Gemeenschapfeestelijk geopend in de Jan Kobellstraat 62A. De sfeer was warm, familiaal en doordrenkt van positieve energie. Bezoekers voelden zich meteen welkom en veilig in deze inspirerende omgeving.

Wat is Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap?

Stichting De Veerkrachtige Gemeenschap is een organisatie die zich inzet voor sociaal welzijn en het doorbreken van gewelddadige opvoedingspatronen. Ze organiseren sociale projecten voor ouders en bewoners die openstaan voor verandering en veerkracht willen bevorderen. De stichting heeft haar hoofdkantoor aan de Rosener Manzstraat 57 in Rotterdam.

00:06:29
Dojo Hoshi Niwa

Een lange weg begint met de eerste stap, en die eerste stap is het gunnen van de ander. Aan iets bouwen dat je kunt nalaten voor de volgende generaties… Blijf op de hoogte.

00:03:46
Naar Den Haag voor een stukje vleesworst

Islamitische Slagerij S. Kallan in Den Haag heeft een rijke geschiedenis die meer dan 42 jaar geleden begon. Deze authentieke slagerij opende haar deuren en verwelkomde klanten met de verkoop van overheerlijke Surinaamse vleesworst. Sindsdien heeft Slagerij S. Kallan haar assortiment flink uitgebreid, met nu wel meer dan 30 soorten worsten.

Deze halal-slagerij staat bekend om haar ambachtelijke aanpak. Alle producten worden volgens origineel receptuur gemaakt, zonder gebruik van conserveringsmiddelen. Naast de beroemde vleesworst biedt S. Kallan ook andere smakelijke vleesproducten aan, zoals frikandellen, hamburgers, en gehaktballen.

Om het gemak voor klanten te vergroten, heeft de dochter van S. Kallan het initiatief genomen om specifieke producten online aan te bieden via CLICK & COLLECT. Hierdoor kunnen klanten eenvoudig hun bestelling plaatsen en betalen op de website. Vervolgens wordt de bestelling klaargelegd op de ophaallocatie aan de Teijlerstraat 2 in Den Haag. Voor wie bekend is ...

00:05:33
Kijk nou, wat gaaf

Nog geen jaar online en dit is wat ze kunnen…

Het had dubbel feest kunnen zijn

Een feest- en herdenkingsdag die ontaarde tot een politiek gemeen door kinderachtigheid van stumperige politici...

Feyenoord

Waar je voor leeft

post photo preview
See More
Available on mobile and TV devices
google store google store app store app store
google store google store app tv store app tv store amazon store amazon store roku store roku store
Powered by Locals