actuele Soemo
Music • News • Television
Nieuwskijkers die zien en soms niet begrijpen, of wel...
Interested? Want to learn more about the community?
Het had dubbel feest kunnen zijn

Een feest- en herdenkingsdag die ontaarde tot een politiek gemeen door kinderachtigheid van stumperige politici...

Interested? Want to learn more about the community?
What else you may like…
Videos
Posts
De Surinaamse FvD?

Een nieuw concept, een platform vóór verandering in Suriname. In gesprek met meneer Misran Kartowikromo…

00:32:56
You’re Next

Het lijkt erop dat Israël de propagandaoorlog verliest. De acties zijn steeds moeilijker goed te praten gezien er heel wat voorgelogen is

00:06:35
De geopolitieke situatie in het Midden-Oosten

Oorlog gaat altijd om geld en macht, zelden tot nooit over geloof en politiek

00:09:04
Live Chat
Welkom op deze actuele Soemo

Hallo allemaal, welkom in actuele Soemo op locals.com. Ik heb besloten om deze actuele Soemo te gebruiken als een archief voor mijn video's, omdat ik me zorgen maak over de veranderende regels op andere platforms.

Zoals jullie misschien weten, gaan er vanaf 25 augustus nieuwe regels in die van invloed kunnen zijn op de inhoud die ik maak. Ik wil niet het risico lopen dat mijn video's worden verwijderd of dat ik een boete krijg. Daarom heb ik gekozen voor locals.com, waar ik meer vrijheid en controle heb over mijn werk.

Op deze actuele Soemo kun je al mijn video's bekijken, reageren en steunen. Ik zal ook af en toe updates en achtergrondinformatie delen. Ik hoop dat jullie me blijven volgen en genieten van mijn content. Bedankt voor jullie steun en tot ziens!

Feyenoord

Waar je voor leeft

post photo preview
Desi Bouterse: De Vader van een Verdeelde Natie

In de recente gebeurtenissen heeft Niger een staatsgreep meegemaakt, wat heeft geleid tot veel stress, vooral binnen de Economische Gemeenschap van West-Afrikaanse Staten (ECOWAS). Als een economisch samenwerkingsverband in de regio, heeft de ECOWAS onmiddellijk de grenzen met Niger gesloten.
https://meneersoemo.nl/2023/08/07/desi-bouterse-de-vader-van-een-verdeelde-natie/

See More
Available on mobile and TV devices
google store google store app store app store
google store google store app tv store app tv store amazon store amazon store roku store roku store
Powered by Locals