actuele Soemo
Music • News • Television
Nieuwskijkers die zien en soms niet begrijpen, of wel...
Interested? Want to learn more about the community?
Deze is verwijderd, censuur

Eenheid brengen mag, maar niet te populair worden joh…

00:04:25
Interested? Want to learn more about the community?
What else you may like…
Videos
Posts
Dojo Hoshi Niwa

Een lange weg begint met de eerste stap, en die eerste stap is het gunnen van de ander. Aan iets bouwen dat je kunt nalaten voor de volgende generaties… Blijf op de hoogte.

00:03:46
Naar Den Haag voor een stukje vleesworst

Islamitische Slagerij S. Kallan in Den Haag heeft een rijke geschiedenis die meer dan 42 jaar geleden begon. Deze authentieke slagerij opende haar deuren en verwelkomde klanten met de verkoop van overheerlijke Surinaamse vleesworst. Sindsdien heeft Slagerij S. Kallan haar assortiment flink uitgebreid, met nu wel meer dan 30 soorten worsten.

Deze halal-slagerij staat bekend om haar ambachtelijke aanpak. Alle producten worden volgens origineel receptuur gemaakt, zonder gebruik van conserveringsmiddelen. Naast de beroemde vleesworst biedt S. Kallan ook andere smakelijke vleesproducten aan, zoals frikandellen, hamburgers, en gehaktballen.

Om het gemak voor klanten te vergroten, heeft de dochter van S. Kallan het initiatief genomen om specifieke producten online aan te bieden via CLICK & COLLECT. Hierdoor kunnen klanten eenvoudig hun bestelling plaatsen en betalen op de website. Vervolgens wordt de bestelling klaargelegd op de ophaallocatie aan de Teijlerstraat 2 in Den Haag. Voor wie bekend is ...

00:05:33
Laatste tocht met Def Rhymz

Dennis Bouman, beter bekend als Def Rhymz, was een Surinaams-Nederlandse rapper die bekend stond om zijn humoristische en seksueel getinte teksten. Geboren op 3 mei 1970 in Paramaribo, begon hij al op jonge leeftijd met rap en breakdance. In 1986 werd hij Nederlands kampioen rappen. Zijn carrière nam een vlucht met nummer 1-hits zoals "Doekoe" en "Schudden" rond de eeuwwisseling. Naast zijn muziek was hij ook eigenaar van een restaurant. Bouman was een pionier in de Nederlandse rapscene en werd tweemaal onderscheiden met een TMF Award. Helaas onderging hij sinds 2020 drie hartoperaties en overleed hij op 24 maart 2024 in Utrecht aan hartfalen, terwijl hij wachtte op een donorhart.

00:04:59
Kijk nou, wat gaaf

Nog geen jaar online en dit is wat ze kunnen…

Het had dubbel feest kunnen zijn

Een feest- en herdenkingsdag die ontaarde tot een politiek gemeen door kinderachtigheid van stumperige politici...

Feyenoord

Waar je voor leeft

post photo preview
See More
Available on mobile and TV devices
google store google store app store app store
google store google store app tv store app tv store amazon store amazon store roku store roku store
Powered by Locals